Cop Kreativ 2009

Cop Kreativ 2009

Sound 'n' Safe installation på Cop Kreativ udstillingen

I forbindelse med Klimakonferencen Cop 15 i København udskrives en konkurrence for kreative uddannelsesinstitutioner under mottoet "Ideer til at ændre verden. Danmarks Kulturstuderende skal give deres bud på en grønnere verden". Deltagerne udstiller og konkurrerer på Det Kongelige Danske Kunstakademiets skole for Arkitektur.

etrans’ udstilling består af den første version af en elbilslydsimulator "Sound 'n' Safe" samt syv plakater og et lysanlæg. Besøgende kan høre forskellige forslag til lyde til fremtidens elbiler, udviklet af tre musikstuderende. Der er arbejdet med ideer omkring både indre og ydre billyde, som den besøgende delvist selv kan manipulere vha. knapper. De syv plakater formidler etrans-projektet, de syv forbrugertyper, problematikken omkring lydløse elbiler og tankerne bag de tre musikstuderendes lydkompositioner. Lysanlægget er interaktivt og oplyser den plakat, som hører sammen med den aktuelt afspillede lyd.

etrans’ forskningsleder, forbrugeradfærdsforsker, ph.d. Anne Flemmert Jensen holder oplæg for publikum om projektet under udstillingen.

Projekttype: 
Fokusområde: