DesignCamp 2009: Vision 2020 - The end of oil

DesignCamp 2009: Vision 2020 - The end of oil

Fire forslag om grøn trafik og elektriske biler, udviklet på Design Camp 2009 på Designskolen Kolding af studerende fra hele verden.

  • Avacar: En delebil, der er totalt personaliseret, så det er din yndlingsmusik, der kommer ud af højttaleren, når du sætter nøglen i låsen
  • Fælles transport: Et system der sikrer, at al transportkapacitet i private biler udnyttes bedst
  • Lone and The Electric Car – a Love Story: Elbiler i hjemmeplejen, skabt til at gøre livet bedre og lettere for hjemmehjælperne og dem, de skal hjælpe
  • B-ing: Et system med elcykler, busser og GPS’er, der sikrer, at folk hurtigt kan finde fra cykelstien til en bus – og dermed snarere tager cyklen.

Fire forslag om grøn trafik og elektriske biler, udviklet på Design Camp ”Vision 2020” på Designskolen Kolding af studerende fra Kolding og nogle af verdens bedste designskoler. Grupperne arbejdede med mode, kommunikation og transport i 2020. Fire grupper arbejdede tæt sammen med etrans, og deres opgave var at komme med designforslag til en by i 2020, hvor benzin og diesel har givet plads til grøn transport.

DesignCamp på Designskolen Kolding er en international masterclass, hvor designstuderende fra hele verden arbejder sammen om et fælles problem. Under campene er der altid input i form af foredrag og workshops, og campene afsluttes med en præsentation af de studerendes projekter og en bedømmelse af et ekspertpanel. Erhvervsliv, forskere, designere og øvrige interesserede er velkomne alle dage, og det er gratis at deltage i fordragene. Den første DesignCamp blev udviklet på baggrund af Anette Flincks idé og fandt sted på Designskolen Kolding i 2009. Anette Flinck er dels international koordinator på Designskolen Kolding, dels projektkoordinator i etrans.

Se flere film og eksempler på projekter fra campen nedenfor.

Filer: 
Projekttype: 
Fokusområde: