Industrielt design

Industrielt design beskæftiger sig med design af industriprodukter såsom maskiner eller maskin-elementer. Det er som regel noget dyrere at designe og konstruere tingene på denne måde, men det medfører at man tænker konstruktionen igennem flere gange end nødvendigt. Hermed vil man oftest nå til en mere gennemtænkt løsning, som ud over at være kønnere, også har forbedret funktionalitet.

Studenterprojekt

Et elektrisk dele-køretøj som vil genskabe en emotionel forbindelse med bilen ved at forandre konteksten, som den bruges igennem.

Designprojekt

e-watch giver mulighed for at lægge sit elforbrug på hensigtsmæssige tidspunkter med høj produktion af vindmøllestrøm eller et generelt lavt elforbrug i netværket.

Studenterprojekt

Pocket Car er en delbils-service, der er tilgængelig for alle. Den tilbyder brugeren biler, der er trafiksikre, miljørigtige og fleksible.

Studenterprojekt

"Inside out" anvender de eksisterende trehjulede cykler, der er almindelige i Shanghai. Desværre er de truet - den mobile servicearbejder er ved at uddø.

Studenterprojekt

Pal er et koncept for indretning af elbiler med særligt fokus på familiers behov. Pal er fleksibel, og bilisten får ved bilkøbet en række muligheder for at indrette bilen efter eget ønske.

Studenterprojekt

Atmo er et servicekoncept, der kombinerer elbilens teknologi med den øvrige mobilteknologi.

Studenterprojekt

Et glastag der dækker over hele bilen. Taget er interaktivt og giver nye muligheder for at kommunikere med bilen og hinanden.

Studenterprojekt

Horizon er et system, der giver billisten direkte og hurtig kontakt med andre.

Studenterprojekt

GIP er en service-pakke med fokus på bekvemmelighed, miljø og fællesskab. Instrumentbrættet giver billisten adgang til al data omkring billen og trafik.

Studenterprojekt

Instrumentbræt med inspiration fra det kinesiske tegn for 8, der betyder lykke. For at sikre billistens fokus på kørslen er inaktive knapper og lamper skjult.

our space
Studenterprojekt

Det overornede mål med Our Space er, at bilen skal kunne betjenes lettest muligt, så der kan være fuldt fokus på selve kørslen.

Designprojekt

etrans har udviklet et servicekit til elbiler, der imødekommer nogle af de dagligdagsproblemer, elbilsbrugerne i dag står overfor.

Aktiviteter

Kom med forslag til indretning af en elbil, som lægger op til at tænke transport på nye måder. Sådan lød opgaven til ca.

Studenterprojekt

Christian Troels Hansen og Jonas Birkebæk Poulsen, studerende på Designskolen Koldings linje for Industrielt Design, giver med udgangspunkt i etrans' forbrugertyper deres bud på fr

Designprojekt

Videreudvikling af e sound's fysiske del

Aktiviteter

etrans på Elmuseets udstilling om elbiler ”Gi’ olien baghjul” i Tange, Bjerringbro

Designprojekt

Forsyningsselskabet Tre-For har sammen med de seks kommuner i Trekantområdet opstillet 30 ladestandere i hele området.

Designprojekt

Montren viser en tidslinje over elbilens historie fra det første køretøj i 1887 til nutidens udgaver.

Aktiviteter

etrans æresgæst på den 5. Biennale Internationale du Design de Liège, Belgien, 2010

Sider