Servicedesign

Aktiviteter

I arbejdet med at udvikle en manual, der skal hjælpe kommuner og regioner med at implementere elbiler, gennemføres to workshops med kommunerne.

Designprojekt

e-watch giver mulighed for at lægge sit elforbrug på hensigtsmæssige tidspunkter med høj produktion af vindmøllestrøm eller et generelt lavt elforbrug i netværket.

Aktiviteter
I mange større organisationer, hvor ledere skal kunne argumentere, bevise rationaler og præsentere business cases omkring nye ideer for at få dem til at blive til noget, kan prototyping være til
Designprojekt
Leg dig til at styre dit elforbrug og spare
Designprojekt

Peugeot Aunsbjerg og etrans har haft et tæt samarbejde.

Studenterprojekt

Pocket Car er en delbils-service, der er tilgængelig for alle. Den tilbyder brugeren biler, der er trafiksikre, miljørigtige og fleksible.

Studenterprojekt

"Inside out" anvender de eksisterende trehjulede cykler, der er almindelige i Shanghai. Desværre er de truet - den mobile servicearbejder er ved at uddø.

Studenterprojekt

Pal er et koncept for indretning af elbiler med særligt fokus på familiers behov. Pal er fleksibel, og bilisten får ved bilkøbet en række muligheder for at indrette bilen efter eget ønske.

Studenterprojekt

Atmo er et servicekoncept, der kombinerer elbilens teknologi med den øvrige mobilteknologi.

Studenterprojekt

Et glastag der dækker over hele bilen. Taget er interaktivt og giver nye muligheder for at kommunikere med bilen og hinanden.

Studenterprojekt

Horizon er et system, der giver billisten direkte og hurtig kontakt med andre.

Studenterprojekt

GIP er en service-pakke med fokus på bekvemmelighed, miljø og fællesskab. Instrumentbrættet giver billisten adgang til al data omkring billen og trafik.

Studenterprojekt

Instrumentbræt med inspiration fra det kinesiske tegn for 8, der betyder lykke. For at sikre billistens fokus på kørslen er inaktive knapper og lamper skjult.

our space
Studenterprojekt

Det overornede mål med Our Space er, at bilen skal kunne betjenes lettest muligt, så der kan være fuldt fokus på selve kørslen.

Aktiviteter

Kom med forslag til indretning af en elbil, som lægger op til at tænke transport på nye måder. Sådan lød opgaven til ca.

Aktiviteter

Servicestyrelsen deltog i en kort workshop om transport og oplevelser.

Studenterprojekt

I et forstudie til Designskolen Koldings store el-bilsprojekt, E-trans DK, har studerende fra industrielt design og interaktive medier været i marken for at undersøge, hvad der venter en elbil anno

Designprojekt

App’en ”Places and Post” råder bod på de servicetab, billisterne vil opleve, når de ikke længere skal omkring tankstationen for at tanke op, men kan klare en opladning via standere på parkeringspla

Designprojekt
Forestil dig en fremtid, hvor transport ikke er noget, du ejer, men noget du bruger - med indlagt underholdning, rengøring, luksusbiler og elbiler.

Sider