Visuel kommunikation

Aktiviteter

I arbejdet med at udvikle en manual, der skal hjælpe kommuner og regioner med at implementere elbiler, gennemføres to workshops med kommunerne.

Studenterprojekt

En video, der forklarer ideen bag en brugerdreven designproces i etrans.

Aktiviteter

Filmen blev produceret i projektets allerførste dage og er en slags reklamefilm for noget, som ikke findes endnu.

Designprojekt

Online undervisningsmateriale

Aktiviteter
Som del af begejstringskampagnen i Fredericia kommune afviklede kommunen en event i forbindelse med byens Tall Ships-fest.

Designprojekt

En video der visualiserer elektricitetens bevægelse gennem vores liv og naturens landskab med baggrund i en tale, som fysikeren Nikola Tesla holdt i 1893.

Designprojekt

e-watch giver mulighed for at lægge sit elforbrug på hensigtsmæssige tidspunkter med høj produktion af vindmøllestrøm eller et generelt lavt elforbrug i netværket.

Aktiviteter

Udstillingen viste løsninger, der kommer til at præge vores transport i de kommende år, fra opladningsstationer til elbiler og billyde over nye interiører til delebilskoncepter, digitale apps og an

Designprojekt
Leg dig til at styre dit elforbrug og spare

Aktiviteter

etrans, Designskolen Koldings store projekt om elbiler, sluttede med udstillingen On the Road , hvor man kunne gå på opdagelse i et hav af prototyper og designkoncepter. Vi viste bl.a.

Designprojekt
Aktiviteter

I Fredericia Kommune har etrans arbejdet med, hvordan vi kan indføre elbiler i kommunens bilflåde, uden at det møder en uovervindelig modstand.

Aktiviteter

I forbindelse med Copenhagen Design Week 2011 præsenterer etrans sine mange projekter på en udstilling hos Erhvervs- og Byggestyrelsen på Langelinie i København.

Aktiviteter

Undersøgelse af hvordan det føles at køre elbil, og hvad elbilen kan

Aktiviteter

etrans på Elmuseets udstilling om elbiler ”Gi’ olien baghjul” i Tange, Bjerringbro

Studenterprojekt

I et forstudie til Designskolen Koldings store el-bilsprojekt, E-trans DK, har studerende fra industrielt design og interaktive medier været i marken for at undersøge, hvad der venter en elbil anno

Designprojekt

Underholdende app der sætter fokus på vindenergi. Kan du producere vindenergi nok til at samle alle dine venner op i din elbil?

Aktiviteter

I forbindelse med Fredericias Tall Ships fest deltager etrans for at skabe good will og oplyse om implementeringen af elbiler i kommunen.

Designprojekt

Montren viser en tidslinje over elbilens historie fra det første køretøj i 1887 til nutidens udgaver.

Aktiviteter

etrans deltager i udstillingen "Energi og Transport" i videns- og oplevelsescentret Økolariet i Vejle. Udstillingen sætter fokus på menneskers transportvaner og viser konsekvenser og lokale og glob

Sider