Elbilens historie og etrans på Bright Ignite konference

Elbilens historie og etrans på Bright Ignite konference

etrans deltager på Bright Ignites konference og udstilling BET 2011 og præsenterer en interaktiv installation over elbilens historie.

Hvad skal der til nu, hvis elbilen skal blive en succes? – Hvordan bliver Danmark det foregangsland, regeringen ønsker? Og hvad skal henholdsvis staten, kommunerne og virksomhederne gøre? De spørgsmål stiller etrans deltagerne i Bright Ignites konference på Horsens Kunstmuseum 18. og 19. maj 2011.Ved konferencen blev diskuteret forretning og økonomi omkring el- og plug-in hybridbiler, ligesom der var mulighed for at "sparke dæk" og prøvekøre et udvalg af bilerne på udstillingen.

Den interaktive udstillingsboks, der vises ved BET 2011, gør op med mange af danskernes fordomme omkring elbilen og de fleste, der har været forbi, er blevet forundret over det, de har lært. For de fleste danskere starter elbilens historie med Ellerten, men elbilens historie er meget mere og længere end det. Faktisk var mange af de allerførste biler, der blev udviklet, elektriske.

etrans har illustreret historien og andre interessante elbilfakta i den interaktive udstilling,  startende med den ældste elbil fra 1887, der bedst kan beskrives som en heste-løs karet, til den nyeste, Renault Fluence Z.E. fra 2011, der kan genoplade ved et hurtigt batteriskifte.

 
 
 
Projekttype: 
Fokusområde: 
Partnere: