Biler

Studenterprojekt

Et elektrisk dele-køretøj som vil genskabe en emotionel forbindelse med bilen ved at forandre konteksten, som den bruges igennem.

Aktiviteter

etrans præsenterer delebilskoncept for delebilsforeninger

Aktiviteter

I arbejdet med at udvikle en manual, der skal hjælpe kommuner og regioner med at implementere elbiler, gennemføres to workshops med kommunerne.

Studenterprojekt

En video, der forklarer ideen bag en brugerdreven designproces i etrans.

Aktiviteter
Som del af begejstringskampagnen i Fredericia kommune afviklede kommunen en event i forbindelse med byens Tall Ships-fest.
Rapporter
Forskning

With or Without Sound  - en rapport om tre projekter om lyd til eldrevne køretøjer

Aktiviteter

Udstillingen viste løsninger, der kommer til at præge vores transport i de kommende år, fra opladningsstationer til elbiler og billyde over nye interiører til delebilskoncepter, digitale apps og an

Rapporter
Forskning

Fredericia Kommune, Dansk Transportoptimering A/S og etrans har vist, at det – alt andet lige - ville være muligt at indfase op mod 10% elbiler i Fredericia Komm

Rapporter
Forskning

En stor andel af danskerne er klar til at tage imod elbilen. Men at tage imod

Forskning

Forskningsartikel, som blev præsenteret af Anne Flemmert Jensen på Cumulus Konferencen i Shanghai Kina september 2010.

Designprojekt

Peugeot Aunsbjerg og etrans har haft et tæt samarbejde.

Studenterprojekt

Pocket Car er en delbils-service, der er tilgængelig for alle. Den tilbyder brugeren biler, der er trafiksikre, miljørigtige og fleksible.

Studenterprojekt

"Inside out" anvender de eksisterende trehjulede cykler, der er almindelige i Shanghai. Desværre er de truet - den mobile servicearbejder er ved at uddø.

Studenterprojekt

Pal er et koncept for indretning af elbiler med særligt fokus på familiers behov. Pal er fleksibel, og bilisten får ved bilkøbet en række muligheder for at indrette bilen efter eget ønske.

Studenterprojekt

Atmo er et servicekoncept, der kombinerer elbilens teknologi med den øvrige mobilteknologi.

Studenterprojekt

Et glastag der dækker over hele bilen. Taget er interaktivt og giver nye muligheder for at kommunikere med bilen og hinanden.

Studenterprojekt

Horizon er et system, der giver billisten direkte og hurtig kontakt med andre.

Studenterprojekt

GIP er en service-pakke med fokus på bekvemmelighed, miljø og fællesskab. Instrumentbrættet giver billisten adgang til al data omkring billen og trafik.

Sider