Scenarier

Et scenarie er en fortælling om en kompleks situation eller en række af begivenheder. Scenariet kan beskrive en fremtidsvision, eller det kan være en stiliseret version af en virkelighed, som man har mødt i brugerundersøgelser. Scenarier kan være fysiske – bygget som landskaber eller oplevelseszoner - eller digitale i form af film, video, slideshow-præsentationer etc. Scenarier bør indeholde detaljer og følelsesmæssige faktorer, som aktiverer forståelsen for en mulig fremtid.

Scenarier kan være interaktive, så brugere bedre kan vurdere, hvad de vil gøre i en given situation, fx gennem rolle-, dukke- eller designspil.

Aktiviteter

Filmen blev produceret i projektets allerførste dage og er en slags reklamefilm for noget, som ikke findes endnu.

Designprojekt

Online undervisningsmateriale

Designprojekt
Aktiviteter

I Fredericia Kommune har etrans arbejdet med, hvordan vi kan indføre elbiler i kommunens bilflåde, uden at det møder en uovervindelig modstand.

Aktiviteter

DesignCamp om, hvordan design kan være med til at påvirke vores opfattelse og brug af elektricitet og energi.

Studenterprojekt

Christian Troels Hansen og Jonas Birkebæk Poulsen, studerende på Designskolen Koldings linje for Industrielt Design, giver med udgangspunkt i etrans' forbrugertyper deres bud på fr

Designprojekt
Forestil dig en fremtid, hvor transport ikke er noget, du ejer, men noget du bruger - med indlagt underholdning, rengøring, luksusbiler og elbiler.

Aktiviteter

DesignCamp 2010 "New Ways of Transportation" ser på, hvordan man kan overbevise danskerne om at komme ud af deres biler og ind i busser og tog.

Designprojekt

Med baggrund i en analyse af materialet fra etrans' antropologiske undersøgelse har etrans sammen med medarbejdere fra hele Falcks organisation set på, hvordan de kan udvikle nye services og abonne

Aktiviteter

Fire forslag om grøn trafik og elektriske biler, udviklet på Design Camp 2009 på Designskolen Kolding af studerende fra hele verden.

Aktiviteter

6 dages workshops med basis i den antropologiske undersøgelse