Workshop

Betegner en arbejdsmetode, der samler en gruppe mennesker for i samarbejde at finde løsninger på bestemte opgaver og problemer, udvikle strategier samt lære fra hinanden. Under workshoppen genereres en del viden og erkendelser, som kan danne grundlag for udvikling af nye produkter, services og forretningsstrategier. Styrken er at deltagerne i kraft af deres forskellige baggrunde øger løsningernes mangfoldighed og mangedobler deres potentiale for succes.     

Designprojekt

Peugeot Aunsbjerg og etrans har haft et tæt samarbejde.

Aktiviteter

DesignCamp om, hvordan design kan være med til at påvirke vores opfattelse og brug af elektricitet og energi.

Designprojekt
Forestil dig en fremtid, hvor transport ikke er noget, du ejer, men noget du bruger - med indlagt underholdning, rengøring, luksusbiler og elbiler.

Aktiviteter

DesignCamp 2010 "New Ways of Transportation" ser på, hvordan man kan overbevise danskerne om at komme ud af deres biler og ind i busser og tog.

Aktiviteter

Kultur, humor og ironi i den nye historie om elbiler

Designprojekt

Prototype af en digital guide til kommuner, der vil skifte til elbiler.

Designprojekt

Med baggrund i en analyse af materialet fra etrans' antropologiske undersøgelse har etrans sammen med medarbejdere fra hele Falcks organisation set på, hvordan de kan udvikle nye services og abonne

Aktiviteter

Fire forslag om grøn trafik og elektriske biler, udviklet på Design Camp 2009 på Designskolen Kolding af studerende fra hele verden.

Aktiviteter

6 dages workshops med basis i den antropologiske undersøgelse