New Energy: Fredericia event 2012

New Energy: Fredericia event 2012

Som del af begejstringskampagnen i Fredericia kommune afviklede kommunen en event i forbindelse med byens Tall Ships-fest.
 
Begejstringskampagnen vil oplyse og begejstre medarbejdere og borgere i forbindelse med kommunens implementering af elbiler i sin bilflåde, og denne event
har elbilen og elektricitet i fokus.
 

Der er mulighed for at komme helt tæt på den nyeste viden og teknologi inden for elbiler og energi og rig mulighed for folk i alle aldre for at se, spørge, lege, lytte og lære.

Man kan opleve forskellige udstillinger, foredrag og shows, der kredser om dette emne. Der står Segways og elcykler klar til at blive rullet på, og man kan nyde synet af både ældre og splinternye modeller af elbiler - også i racerklassen. Er man i besiddelse af et kørekort, får man endda chancen for selv at prøvekøre en elbil og opleve følelsen af motorkraft uden lyd.

Køretøjer fra følgende virksomheder deltager i arrangementet: Clear-Drive med fremvisning af Tesla, ChoosEV, Peugeot, Nissan, Renault, Mitsubishi, Citroen, Elmuseet, tidligere racerkører og stuntman Erik W. Pedersen, Nellemann med Fisker Carma, E-Scudo og E-Kangoo, Zap biler, Ecomove, foredragsholdere og jorden-rundt-i-elbilskørere Nina og Hjalte, segway ved Morten Ramsing Kristensen, elcykler ved Cykelservice samt ladestandere fra TRE-FOR og Clean Charge.

Fredericia Kommune var drivkraften bag arrangementet, som blev holdt i et samarbejde med forskningsprojektet etrans.

 

Projekttype: 
Fokusområde: 
Designdisciplin: 
Medarbejdere: