APC by Schneider Electric

Schneider Electric er global specialist i energioptimering og -styring og arbejder målrettet for at hjælpe mennesker og organisationer med at få mest muligt ud af deres energi. De leverer produkter, services og løsninger, som gør energien mere sikker, pålidelig, effektiv og grøn.

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energi og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk, samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2011 opnåede de over 130.000 medarbejdere en omsætning på 22,4 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.

I Danmark arbejder 1000 medarbejdere fordelt på Schneider Electric Danmark A/S og udviklingscenteret i Ballerup, vores fabrik i Ringsted, Schneider Electric Buildings Denmark A/S i Herlev (det tidl. TAC) samt vores IT-udviklingscenter og Energy Business i Kolding.

Tlf.: 
75542255
E-mail: 
n/a

-