LEGO

LEGO Koncernen er et privatejet selskab med hovedkontor i Billund. Selskabet ejes stadig af familien Kirk Kristiansen, som grundlagde det i 1932.

LEGO Koncernen beskæftiger sig med udviklingen af børns kreativitet gennem leg og læring. Med udgangspunkt i den verdensberømte LEGO® klods forsyner virksomheden i dag børn i mere end 130 lande med legetøj, oplevelser og undervisningsmateriale. LEGO Koncernen har omkring 10.000 medarbejdere og er verdens tredjestørste producent af legematerialer.

Vores hovedkontor er i Billund, Danmark, men vi har afdelinger over hele verden og der sælges LEGO produkter i mere end 130 lande.

I LEGO Koncernen ser vi det som en naturlig ting at påvirke vores omgivelser positivt. Vores speciale er leg, og vi er med til at opfinde fremtidens leg. Børn er vores rollemodeller. Gang på gang genopfinder de verden og deres plads i den og overrasker sig selv og andre med, hvad de kan skabe og opnå. Vi ønsker at skabe en fremtid for dem, hvor de kan nå deres fulde potentiale som mennesker og få alle muligheder.

Siden 2003 har vi arbejdet bevidst og målrettet med bæredygtighed, og efter vi tilmeldte os FN's Global Compact-initiativ, har vi stræbt efter at efterkomme initiativets 10 principper.

I 2006 udgav vi vores første bæredygtighedsrapport, og siden har vi nøje overvåget vores fremskridt hvert år og rapporteret på det i vores Progress Reports.

-