Tryg

Tidligere TrygVesta

Tryg er det næststørste skadeforsikringsselskab i Norden med aktiviteter i Danmark, Norge, Finland og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis den største og tredjestørste aktør, mens vi i Finland og Sverige, hvor vi har haft aktiviteter siden henholdsvis 2001 og 2006, oplever hastig vækst. Vores godt 4.300 medarbejdere sikrer i samspil med vores leverancer hver dag tryghed for mere end 2,7 millioner privatpersoner og mere end 140.000 virksomheder.

Vi vil opleves som Nordens ledende tryghedsleverandør
Vi vil sikre, at vores virksomhed er lønsom og kan tiltrække investorer og dermed gøre det muligt at udvikle koncernen til gavn for kunder, medarbejdere og aktionærer. Vi vil være til stede i Norden inden for de forretningsområder og på de markeder, hvor lønsomheden er god og stabil. Vores kunder skal opleve Tryg som bedst til at skabe tryghed og til at nå kunderne på deres betingelser. Som tryghedsleverandør leverer vi en samlet pakke bestående af produkter, servicegarantier og tilknyttede ydelser. Derfor skal vi være åbne og tilgængelige og have den stærkeste distribution gennem en vifte af kanaler.

Vi er til for at sikre en stabil og kvalitativ leverance af tryghed til privatpersoner og virksomheder
Missionen udtrykker i en enkelt sætning vores eksistensberettigelse. Det vil sige dét, vi som virksomhed er sat i verden for at tilbyde kunderne på forsikringsmarkedet. Vores mission er fundamentet for de strategier, der skal sikre, at vi når vores mål.

-