Pragmatikerworkshop - bekvemmelighedspakken

Pragmatikerworkshop - bekvemmelighedspakken

Bekvemmelighedspakke - En participatory design workshop med fokus på elbilen

etrans har i samarbejde med diverse partnere og følgevirksomheder udviklet nogle koncept-ideer, som er klar til at blive vurderet og videreudviklet af slutbrugere. En af disse koncept-ideer er ’bekvemmelighedspakken,’ som er udarbejdet med særlig øje for at overbevise den målgruppe, der hedder ’pragmatikerne’ om at skifte fra benzin- eller dieselbil til elbil.
Bekvemmelighedspakken er udarbejdet med udgangspunkt i en viden om, at pragmatikeren har meget fokus på forhold som økonomi, funktionalitet, komfort og bekvemmelighed, og ideen bag pakken er: ”Så behøver du kun at handle ét sted!”
Tanken er, at bilbrugeren køber meget mere end en bil – men samtidig en del af sin identitet, en mulighed for at gøre sin hverdag mere effektiv, nemmere og/eller sjovere, en infrastruktur, en mulighed for at …..etc.
Pragmatikeren er valgt til dette formål, fordi hun/han bliver nogle af dem, det bliver sværest at overbevise om elbilens fortræffeligheder.

Du kan læse om pragmatikerne i ”Designhåndbogen” / etrans rapport 1 nedenfor ( pdf ).

Du kan læse mere om hvordan vi har præsenteret bekvemmelighedspakken for en gruppe af pragmatikere, og hvad der kom ud af det nedenfor ( pdf ). 

Projekttype: 
Fokusområde: 
Metoder: