Aktiviteter

Aktiviteter

etrans præsenterer delebilskoncept for delebilsforeninger

Aktiviteter

I arbejdet med at udvikle en manual, der skal hjælpe kommuner og regioner med at implementere elbiler, gennemføres to workshops med kommunerne.

Aktiviteter

Filmen blev produceret i projektets allerførste dage og er en slags reklamefilm for noget, som ikke findes endnu.

Aktiviteter
Som del af begejstringskampagnen i Fredericia kommune afviklede kommunen en event i forbindelse med byens Tall Ships-fest.
Aktiviteter

Fredericia Kommune – der er i etrans’ styregruppe og en meget vigtig partner – holdt i juni 2012 en stor konference om ”Elbilen i kommunerne, status, udfordringer og fremtid”.

Aktiviteter
I mange større organisationer, hvor ledere skal kunne argumentere, bevise rationaler og præsentere business cases omkring nye ideer for at få dem til at blive til noget, kan prototyping være til
Aktiviteter

Udstillingen viste løsninger, der kommer til at præge vores transport i de kommende år, fra opladningsstationer til elbiler og billyde over nye interiører til delebilskoncepter, digitale apps og an

Designprojekt
Aktiviteter

Konkurrence udskrevet af etrans for at afsøge det digitale mulighedsland mellem smart phones og elbiler.

Aktiviteter

etrans, Designskolen Koldings store projekt om elbiler, sluttede med udstillingen On the Road , hvor man kunne gå på opdagelse i et hav af prototyper og designkoncepter. Vi viste bl.a.

Aktiviteter

Kulturnat i Energistyrelsen

Designprojekt
Aktiviteter

I Fredericia Kommune har etrans arbejdet med, hvordan vi kan indføre elbiler i kommunens bilflåde, uden at det møder en uovervindelig modstand.

Aktiviteter

DesignCamp om, hvordan design kan være med til at påvirke vores opfattelse og brug af elektricitet og energi.

Aktiviteter

Kom med forslag til indretning af en elbil, som lægger op til at tænke transport på nye måder. Sådan lød opgaven til ca.

Aktiviteter

I forbindelse med Copenhagen Design Week 2011 præsenterer etrans sine mange projekter på en udstilling hos Erhvervs- og Byggestyrelsen på Langelinie i København.

Aktiviteter

Servicestyrelsen deltog i en kort workshop om transport og oplevelser.

Aktiviteter

Undersøgelse af hvordan det føles at køre elbil, og hvad elbilen kan

Aktiviteter

etrans på Elmuseets udstilling om elbiler ”Gi’ olien baghjul” i Tange, Bjerringbro

Aktiviteter

De unge i Amsterdam gik forrest og fandt på at bruge byens mange ladestandere som partysted. Med strøm fra standeren til lyset og DJ’erne var festen godt skudt i gang.

Sider