Insero Horsens

Insero Horsens er sat i verden for at skabe vækst og øge udviklingskraften i vores lokalområde.
Vi investerer i nye virksomheder, projekter og innovativ forskning inden for energi og kommunikationsteknologi, og vi bidrager til lokale uddannelses-, sports- og kulturtilbud.

Insero Horsens blev etableret i 2008, og siden opstarten har vi udviklet os til at være en unik kombination af venture, erhvervsudvikling og lokal sports-, kultur- og uddannelsesfond. Udover at investere i de virksomheder og projekter, som vi får ansøgninger fra, er vi også selv proaktive og kickstarter projekter – for at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde. 
Insero Horsens er en proaktiv fond. Udover at behandle ansøgninger, tager vi også selv initiativ til nye projekter og selskaber, som kan styrke vores indsats for bæredygtig vækst og udvikling i lokalområdet.

Alle investeringer som fonden selv tager initiativ til hedder Insero. Det gør sammenhængen i vores koncern tydelig. Alle Insero selskaber har et efternavn, som definerer det enkelte forretningsområde. For fonden er det Horsens, elbilklyngen hedder E-Mobility og vores rådgivningsselskab hedder Business Services.

(Tidligere Bright Ignite)

 

-