Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole

Samarbejde omkring Cop Kreativ; de tre studerende Jens Toyberg-Frandzen, Kristjan Thor Hedinsson og Søs Gunver Ryberg fra Vestjydsk Musikkonservatorium ( i dag Syddansk Musikkonservatorium ) udviklede tre forslag til lyd til elbiler;

Vision
Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole vil - nationalt som internationalt - være kendetegnet ved den højeste faglige kvalitet gennem et bredt udbud af kunstneriske og pædagogiske uddannelser i et inspirerende og nyskabende forsknings- og udviklingsmiljø.

I tæt samarbejde med regionens øvrige markante kulturinstitutioner vil Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole udgøre et kunstnerisk kraftcenter, der kan løfte og udvikle regionens rige kulturliv yderligere."

Mission
Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole har i henhold til Lov om videregående kunstneriske uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet, jf. lovbekendtgørelse nr. 889 af 21. september 2000, til opgave – sammen med de øvrige musikkonservatorier – at varetage den højeste uddannelse i musik og musikpædagogik og i øvrigt bidrage til fremme af musikkulturen i Danmark. Konservatoriet skal endvidere udøve kunstnerisk og pædagogisk udviklingsvirksomhed og kan på videnskabeligt grundlag drive forskning inden for fagområderne.

Aktiviteter

Sound 'n' Safe installation på Cop Kreativ udstillingen

Designprojekt

Interaktiv lydinstallation i forbindelse med udstilling/deltagelse i konkurrencen Cop Kreativ på Kunstakademiets Arkitektskole i København, september 2009.