Tall Ship Race Fredericia

Tall Ship Race Fredericia

I forbindelse med Fredericias Tall Ships fest deltager etrans for at skabe good will og oplyse om implementeringen af elbiler i kommunen. etrans' deltagelse er en del af det nære samarbejde om en begejstringskampagne for elbiler i Fredericia.

Det fælles tiltag på Fredericia havn består af en stand, hvor besøgende kan man høre om og spørge til elbiler, om etrans’ arbejde med at få danskerne til at elske elbiler og Fredericias arbejde med at gøre byen mere lydløs og ren.

Forskellige elbil-modeller er udstillet, bl.a de ti biler fra ChoosEV, der skal udlånes til borgere i Fredericia de kommende måneder. Derudover kan man prøve etrans' interaktive installation om elbilens historie og ”Watt’s up” - spillet om mulighederne for at vælge forskellige former for el og konsekvenserne af det.

Arrangementet bruges også til at introducere borgere, der deltager i ”Testenelbil" til den blog, hvor de skal beskrive deres erfaringer. Bloggen skal hjælpe ChoosEV med at undersøge, hvordan bilisterne oplever at køre i elbil.

Udstillingen blev åbnet officielt af H.K.H. Kronprins Frederik og borgmester Thomas Banke
 

.
Projekttype: 
Fokusområde: