Wind power race

Wind power race

Underholdende app der sætter fokus på vindenergi. Kan du producere vindenergi nok til at samle alle dine venner op i din elbil?

Sammen med DONG Energy har etrans udviklet et iPhone-spil, der på underholdende vis sætter fokus på vindenergi og på det komplekse samspil mellem vindenergi og elbiler. Spilleren skal i det naivistiske micro-univers producere strøm ved hjælp af en vindmølle for derefter at samle venner/kollegaer op med en elbil på vej til arbejde eller skole. Har man ikke produceret nok strøm, løber man tør og vil få en ”reprimande” for at komme for sent frem. Når man har været igennem de forskellige baner, får man mulighed for at skabe et personligt kørekort, der kan sendes via e-mail eller deles på diverse sociale tjenester online.
 
Brugeren får undervejs indirekte viden om elbilen, og spillet indskriver sig i den igangværende revolution på spilmarkedet, hvor smartphones har skabt stor succes for 'casual games', som er afslappede og lettilgængelige i hverdagens små pauser.
 
Wind Power Race kan hentes gratis i Apple's App Store og bruges af DONG Energy i deres undervisningspakke til folkeskoleelever.

Hent app'en i Apples iTunes her

Projekttype: 
Fokusområde: 
Partnere: